[wp-story]

Lajme

Në Gjilan 72 raste aktive me coronavirus

Në Gjilan 72 raste aktive me coronavirus
00:27 | 30 Qershor 2020

Në Gjilan sonte janë regjistruar pesë raste të reja me COVID-19.

Nënkryetari i komunës, Arbër Ismajli thotë për RTV Dukagjinin se tri rasteve tashmë u dihet burimi i infeksionit dhe dy prej tyre ende nuk u dihet burimi i infeksionit.

“Pos pesë rasteve sonte në Gjilan janë shëruar edhe katër persona tjerë”, tha ai.

Ismajli thotë se drejtori Naser Korça tashmë rezulton i shëruar nga coronavirusi por edhe një tjetër drejtor pret të mërkurën të testohet për shërim.

“Momentalisht kemi 72 raste aktive kur tre nga ta janë zyrtarë komunalë”, tha ndër të tjera Arbër Ismajli.

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera