Lajme

Ministri Selimi kërkon ngritje të efikasiteti të punës së noterëve

Ministri Selimi kërkon ngritje të efikasiteti të punës së noterëve
14:04 | 22 Qershor 2020

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, ka takuar sot kryetarin e Odës së Noterëve, Aliriza Beshi dhe anëtarët e bordit të kësaj ode.

Ai ka thënë se me ta ka diskutuar për nevojën emergjente, që të rritet numri i noterëve për të plotësuar nevojat e qytetarëve.

“U dakorduam që vendimi i gjykatës është i domosdoshëm për të qartësuar procesin e konkursit të kaluar. Diskutuam edhe për mundësinë e shtrirjes së noterisë në gjithë territorin e Kosovës, konsolidimin e ligjit, ngritjen e efikasitetit të punës në këtë fushë”, ka thënë Selimi, transmeton Klan Kosova.

“Po sot, kam zhvilluar takim me kryetarin e Odës së Ndërmjetësuesve, Faton Morina, me të cilin u pajtuam se fuqizimi i ndërmjetësimit si alternativë efikase jashtë gjykatës, ka impakt të madh në zgjidhjen e shpejtë të lëndëve”.

 

https://www.facebook.com/selimselimiks/posts/133392388395214

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera