Lajme

Ministri i Tregtisë merr vendim të ri për bizneset e gastronomisë

Ministri i Tregtisë merr vendim të ri për bizneset e gastronomisë
13:28 | 18 Qershor 2020

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka bërë të ditur se me qëllim të mbrojtjes së jetës së qytetarëve nga pandemia COVID-19, si ministër i Tregtisë dhe Industrisë, ka nënshkruar një Urdhëresë për aplikimin e masave për parandalimin e luftimit të COVID-19 në sektorin e gastronomisë.

Siç ka bërë të ditur Krasniqi, përmes kësaj urdhërese ka kërkuar zbatimin e masave që dalin nga Plani Kombëtar i Reagimit ndaj këtij virusi.

“Përmes kësaj urdhëresa kam kërkuar zbatimin e masave që dalin nga Plani Kombëtar i Reagimit ndaj këtij virusi, rekomandimeve që janë dhënë nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dhe Manualin e Ministrisë së Shëndetësisë. Urdhëresa duhet të zbatohet nga të gjitha bizneset e gastronomisë dhe Inspektorati i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, në bashkëpunim me inspektoratet tjera do të jenë në terren çdo ditë për zbatimin e masave për tu mbrojtur nga pandemia. V.K”, ka shkruar Veseli.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera