[wp-story]

Lajme

Lumezi takon ambasadorin Hubert-Lebet, Zvicra mbështet luftimin e korrupsionit

Lumezi takon ambasadorin Hubert-Lebet, Zvicra mbështet luftimin e korrupsionit
15:00 | 18 Qershor 2020

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur në takim përshëndetës Ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet.

“Vlerësimi i bashkëpunimit të deritanishëm ndërmjet institucionit të Prokurorit të Shtetit dhe Ambasadës së Zvicrës në Kosovë, avancimi dhe vazhdimi i partneritetit në projekte të përbashkëta si ai Kundër Korrupsionit në Kosovë i njohur si SAEK II, konsolidimi i institucioneve të drejtësisë, përkatësisht sistemit prokurorial, si dhe forcimi i sundimit të ligjit ishin në fokus të diskutimeve gjatë takimit përshëndetës të Kryeprokurorit Lumezi me Ambasadorin Lebet.

Në këtë kontekst, Kryeprokurori i Shtetit, ka shprehur falënderim dhe mirënjohje për shtetit e Zvicrës për përkrahjen dhe ndihmën e vazhdueshme dhënë në forma të ndryshme për Republikën e Kosovës dhe sistemin e drejtësisë”, thuhet në njoftimin për media.

Në anën tjetër, Ambasadori i Zvicrës në Kosovë, Jean – Hubert Lebet, ka ritheksuar mbështetjen e Zvicrës për punën e Prokurorisë së Shtetit, me theks të veçantë në luftimin korrupsionit.

Në fund të takimit, Kryeprokurori Lumezi i ka uruar suksese Ambasadorit Lebet në rrugëtimin e ri, me ç‘rast ka shprehur gatishmërinë që bashkëpunimi i ndërtuar ndër vite ndërmjet Prokurorit të Shtetit dhe Ambasadës së Zvicrës në Kosovë të kultivohet edhe në të ardhmen.

“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera