Bota/Rajoni

Luajtën me numrat e njëjtë për 40 vjet, më në fund tre vëllezërit fituan lotarinë

Luajtën me numrat e njëjtë për 40 vjet, më në fund tre vëllezërit fituan lotarinë
19:11 | 29 Shtator 2020

Tre vëllezërit që kanë luajtur të njëjtat numra lotarie së bashku për 40 vjet kanë fituar 511,000 dollarë.

Treshja ishte një nga dhjetë fituesit e një çmimi në një ndarje në shortin e së shtunës TattsLotto.

Një nga vëllezërit – nga Richmond, Victoria – zbuloi se grupi luante të njëjtat numra çdo javë.

“Nuk më kujtohet pse i kemi zgjedhur pikërisht këta numra. Gjithçka që di ishte 40 vjet më parë, secili shënoi numra dhe zgjodhëm një biletë për të luajtur. Ne kemi luajtur që atëherë”, tha ai.

Burri zbuloi se ai kaloi dhjetë minuta duke kontrolluar dy herë se nuk kishte bërë një gabim kur pa fitoren.

“Kam kontrolluar biletën disa herë para se të kontrolloj faqen e internetit disa herë,” tha ai.

“Unë thjesht doja të sigurohesha që ishte konfirmuar dhe ri-konfirmuar para se t’u them atyre. Sapo e kuptova që ishte e vërtetë, pata nderin dhe kënaqësinë t’u them vëllezërve të mi se ishim fitues të një divizioni.”

Ai tha se ishte një ndjenjë e shkëlqyeshme të thërrste dy vëllezërite tjerë dhe t’i lajmëroni për fitimet. Paul Vo dhe Loan Nguyen zotërojnë Postën Fituese në Richmond ku u ble bileta.

Ishte një pjesë e tretë një hyrje që ata shitën në biznesin e tyre në vitin 2020, me të tjerët që fituan në maj dhe shtator. Numrat fitues ishin 28, 7, 36, 1, 42 dhe 22. Numrat plotësues ishin 14 dhe 11.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera