Lajme

Kryeziu: Fati politik i Vjosës, është problemi më i vogël sot

Kryeziu: Fati politik i Vjosës, është problemi më i vogël sot
10:37 | 21 Qershor 2020

Ismet Kryeziu, drejtor i KDI-së, ka thënë se fati politik i Vjosa Osmanit, është problemi më i vogël.

Sipas tij, beteja per demokraci brenda partise, eshte beteje per institucione demokratike te pergjegjshme dhe llogaridhenese.

Shkrimi i plotë:

Beteja per demokraci brenda partise, eshte beteje per institucione demokratike te pergjegjshme dhe llogaridhenese. Kultura dhe demokracia te cilen e kemi brenda partive, reflekton ne pasqyren e institucioneve.Fati politik i Vjoses eshte problemi me i vogel sot. Kultura, serviliteti edhe perkulja deri ne votim per shkarkim, eshte problemi me i madh ne nje subjekt politik. Subjekte me struktura servile, pa integritet, e te perkulura, s’mund te zhvillojne vlera demokratike, e me se paku institucione demokratike.Demokracine e kemi te brishte e jo funskionale sepse partite politike i kemi te tilla.

Edoni i shokuar teksa Lugati i tregon diçka për Artanin

Të tjera