Lajme

KFOR-i amerikan me donacion për QKMF në Podujevë

KFOR-i amerikan me donacion për QKMF në Podujevë
10:03 | 23 Qershor 2020

Komuna e Podujevës përkatësisht Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në këtë komunë është furnizuar me një donacion nga KFOR-i amerikan.

Këtë doancion e ka pranuar nënkryetari i Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari.

Donacioni përfshinë material mbrojtës medicinal për stafin e QKMF- Podujevë, dorëza, maska, uniforma komplete, termometra, maska 3D dhe syze mbrojtëse.

Rudari ka falënderuar KFOR-in amerikan për donacionin, i cili ka për qëllim mbrojtjen dhe parandalimin e pandemisë COVID-19.

KEDS zë 156 persona duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

Të tjera