Front TV

Këto janë çmimet e parkingjeve që do të aplikohen për zonën dy dhe tre të kryeqytetit

Këto janë çmimet e parkingjeve që do të aplikohen për zonën dy dhe tre të kryeqytetit
13:32 | 12 Korrik 2020

Pasi të funksionalizohet zona 1 e parkingjeve në Prishtinës, shumë shpejt pritet të fillohet edhe me dy zonat e tjera.

Ka thënë kështu për Front Online, Ushtruesi i detyrës së kryeshefit të ndërmarrjes “Prishtina Parking”, Liridon Restelica.

Sipas tij, në zonën dy, për banorët jorezident të asaj pjese një orë do të kushtojë 0.50 cent, derisa 7 euro do të jetë tarifa mujore që do të aplikohet për banorët rezident.

“Në zonën 2 është 0.50 cent 1 orë për banorë jorezident, ndërsa 7 euro në muaj do të paguajnë qytetarët rezident dhe 70 euro pagesa vjetore”, tha Restelica.

Ai madje tha se 3 orë do të jetë maksimumi që duhet të qëndroj një veturë në atë zonë pas asaj kohe, pronari i veturës është i detyruar ta ndryshojë pozitën e veturës.

“Për zonën 3 është 0.30 cent ora. Për zonën 3, për banorët rezident 5 euro është çmimi mujor, ose 50 euro çmimi vjetor”, ka thënë më tutje Restelica për Front Online.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera