Vip

Këngëtarja e njohur: Ne kemi nevojë për ty Arben Vitia

Këngëtarja e njohur: Ne kemi nevojë për ty Arben Vitia
11:18 | 17 Qershor 2020

Këngëtarja, Adelina Berisha ka shprehur pakënaqesinë e saj për MSH.Udhëheqja nga ministri Armend Zemaj siç duket nuk është duke i pëlqyer.

Me një postim në Facebook, ajo ka shkruar se na nevojitet ish ministri Vitia.

‘I nderuar Doktorr, ne kemi nevoje per ty Arben Vitia’, ka shkruar ajo.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera