Lajme

Hoti takoi përfaqësuesit e ARKEP-it, bisedojnë për zhvillimet e telekomunikimit

Hoti takoi përfaqësuesit e ARKEP-it, bisedojnë për zhvillimet e telekomunikimit
13:24 | 27 Qershor 2020

Kryeministri, Avdullah Hoti, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Driton Selmanaj dhe nga ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, takoi sot përfaqësuesit e Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me të cilët bisedoi për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e telekomunikimit në vend.

Në këtë takim, ndër të tjera, Kryeministri Hoti tha se Qeveria e Kosovës e trajton me prioritet, si një interes strategjik për vendin, zhvillimin dhe avancimin e sektorit të telekomunikimit, në pajtim me ecurinë e zhvillimit global dinamik të këtij sektori.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera