×
Etiketë: telekomunikimit
Lajme27 Qershor 2020
Kryeministri, Avdullah Hoti, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Driton Selmanaj dhe nga ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, takoi sot përfaqësuesit e Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP), me të cilët bisedoi për zhvillimet e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.