Lajme

Hoti: Duhet të distancohemi dhe të ndërmarrim veprimet e duhura nga gjuha helmuese në diskursin publik

Hoti: Duhet të distancohemi dhe të ndërmarrim veprimet e duhura nga gjuha helmuese në diskursin publik
23:00 | 03 Korrik 2020

Kryeministri Avdullah Hoti, ka thënë se gjuha helmuese në diskursin publik dëmton argumentet.

Ai përmes Twitter ka bërë thirrje për distancim nga gjuha e tillë.

“Kur kjo lloj gjuhe bëhet denigruese dhe kërcënim për atë që shpreh idenë e tij, ne duhet ta dënojmë atë publikisht, të distancohemi prej saj dhe të ndërmarrim veprimet e nevojshme”, është shprehur Hoti.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera