Lajme

E konfirmon avokati Tomë Gashi, Hysni Ngucati u arrestua nga EULEX-i

E konfirmon avokati Tomë Gashi, Hysni Ngucati u arrestua nga EULEX-i
13:02 | 25 Shtator 2020

Avokati, Tomë Gashi, i OVL-së të UÇK-së, ka konfirmuar se është arrestuar kreut i kësaj organizate, Hysni Gucati.

Shkrimi i tij:
Tani u arrestu nga policija e eulexit kryetari i OVL te UÇK zoti Hysni Gucati dhe do te transferohet ne Hague!
Bastisjet po vazhdojn!

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera