Ekonomi

Diaspora ia mësynë masivisht Kosovës me “Sharr Travel”

Diaspora ia mësynë masivisht Kosovës me “Sharr Travel”
21:18 | 09 Korrik 2021

Numër i madh i mërgimtarëve që po vijnë në Kosovë kanë zgjedhur kompaninë që u ofron atyre siguri dhe rehati deri në vendlindje, kompaninë kosovare “Sharr Travel”.

Vetëm sot me këtë kompani mbi 160 mërgimtarë po nisen nga Zvicra për Kosovë me autobusët modern.

“Sharr Travel” ka njoftuar edhe për linjën e rregullt ZVICËR-KOSOVË- ZVICËR, deri në katër herë në javë

Njoftimi me detaje tjera nga kompania:

Faleminderit diaspora në Zvicër që po e mbështetni fuqishëm Sharr Travel!

Sot mbi 160 mërgimtarë po nisen nga Zvicra për Kosovë me autobusët modern dhe stafin profesional të Sharr Travel për Kosovë. Në emër të Sharr Travel, Ju garantojmë përkushtimin tonë për shërbime profesionale e udhëtime të sigurta me autobusë komod. Rrugë të mbarë e mirë se vini në Kosovën tuaj të dashur që aq shumë e ndihmuat në të gjitha periudhat kohore. E Juaja Sharr Travel!

LINJA E RREGULLT ZVICËR-KOSOVË- ZVICËRDERI 4 HERË NË JAVË

ÇMIME SPECIALE PËR FAMILJE!

Nisjet e radhës nga Zvicra bëhen me : ● 09.07.2021 (e premte) ● 13.07.2021 (e marte) ● 14.07.2021 (e mërkurë) ● 16.07.2021 (e premte) ● 21.07.2021 (e mërkurë) etj.

Nisjet organizohen nga: Geneva Lausanne Bern St. Gallen Zurich Luzern Bellinzone Freiburg Basel Olten Will #GJENEVË, #LAUSANNE, #BERN, #STGALLEN, #ZURICH, #LUZERN, #bellinzona

Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore.

Pije, kafe e shërbimet të tjera gjatë udhëtimit.

Për rezervime kontaktoni në: Kosovë: + 381 38 610 015 + 383 44 610 015 + 383 49 610 015 + 383 44 542 029 +383 49 344 260

Zvicër: +41 44 500 41 55 +41 76 531 06 37 viber

Vendlindja më afër dhe më lirë me “Sharr Travel” (VIDEO)

 

 

 

 

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera