Ekonomi

Vendlindja më afër dhe më lirë me “Sharr Travel” (VIDEO)

Vendlindja më afër dhe më lirë me “Sharr Travel” (VIDEO)
17:07 | 21 Qershor 2021

Pak ditë na ndajnë nga fillimi i pushimeve verore dhe kur mërgimtarët ia mësyjnë vendlindjes së tyre në Kosovë. Më shumë se çdo vit tjetër, bashkatdhetarët sivjet po planifikojnë t’i kalojnë pushimet pran familjarëve të tyre.

Për shkak të pandemisë COVID-19, vitin e kaluar shumëkush prej jush nuk keni arritur t’i takoni familjarët tuaj. Por, fatmirësisht sivjet ndryshoi shumëçka për të mirë.

Në Kosovë ka rënë dukshëm numri i të infektuarve, por edhe shtetet e Evropës e kanë futur vendin tonë në mesin e vendeve të sigurta për udhëtim.

Por, para se të niseni drejt Kosovës është shumë me rëndësi se me cilën kompani do të udhëtoni, sidomos me kompaninë që i kushton rëndësi të madhe sigurisë së transportit rrugor.

E tillë është vetëm kompania kosovare “Sharr Travel”, e cila e ka flotën më moderne të autobusëve në rajon.

Ruzhdi Kurtishaj, pronar i kompanisë “Sharr Travel” thotë se të gjithë udhëtaret që udhëtojnë nga Zvicra për në Kosovë do të udhëtojnë me autobus të standardit euro 6. Më tutje ai tregon se do të ketë deri në katër here udhëtime brenda jave. “Udhëtimet kanë filluar me intensitet të shtuar. Numri  i udhëtareve është në rritje. Për muajin korrik rezervimet po shkojnë me të madhe” ka thënë ai.

Prandaj, ju që do të udhëtoni nga qytete të ndryshme të Zvicrës nxitoni t’i bëni rezervimet në kompaninë lidere të autobusëve “Sharr Travel”, e cila u mundëson për vetëm 90 Franka Zvicerane ta vizitoni Kosovën.

Rezervimet mund t’i bëni në numrat:

+ 41 445 004 155

+383 38  610 015

+ 383 49 610 015

+ 383 46 610 015

+ 383 44 542 029

+ 383 29 224 016

Ose në faqen në “Facebook” dhe në instagram të “Sharr Travel”

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera