[wp-story]

Front TV

Deputetët e ftojnë Kryeministri Hoti të raportojë në Kuvend para shkuarjes në Uashington

Deputetët e ftojnë Kryeministri Hoti të raportojë në Kuvend para shkuarjes në Uashington
15:57 | 17 Qershor 2020

Sot është mbajtur mbledhja e radhës e Kryesisë së Kuvendit, raporton Front Online.

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani tha se në këtë mbledhje me vota unanime është kërkuar që Hoti të raportojë para deputetëve para shkuarjes në Uashington.

“Me vendim unanim do t’i drejtohem kryeministrit që ai të raportoj Kuvendit para se të niset me 27 qershor në Uashington. Kuvendi e ka rolin mbikëqyrës ndaj Qeverisë”, theksoi ajo.

Tutje bëri me dije së të martën do të këtë dy seanca plenare.

“Të martën dy seanca plenare. E para ka të bëjë me ratifikim të marrëveshjeve ndërkombëtare dhe e dyta për krijimin e komisioneve Ad hoc”, u shpreh ajo.

Kryeministri Hoti, sipas saj do të ftohet në Interpelancë për heqjen e reciprocitetit në raport me Serbinë.

“Kështu kanë kërkuar deputetët e VV”, theksoi ajo./Front Online

Direkt: Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, mban konference për media

Direkt: Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, mban konference për media

Δημοσιεύτηκε από Front Online στις Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera