Bota/Rajoni

Cakaj inkurajon shqiptarët për unitet në zgjedhjet e Serbisë

Cakaj inkurajon shqiptarët për unitet në zgjedhjet e Serbisë
14:35 | 20 Qershor 2020

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, një ditë para zgjedhjeve në Serbi ka inkurajuar shqiptarët e Luginës që të votojnë listën e Luginës së

Bashkuar duke thënë se ata kanë mbvështetjen e plotë edhe të Shqipërisë edhe të Kosovës.

Ai tha se edhe pse ekzistojnë mendime dhe parti ndryshe, Lugina duhet të ketë një faktor politik.

Postimi i plotë:

Edhe njëherë:
Pjesëmarrja e lartë e mbështetja masive në zgjedhjet për listën e Luginës së Bashkuar është e një rëndësie të patjetërsueshme!

PO, PO: ekzistojnë edhe mendime ndryshe edhe shumë parti politike, por duhet të ketë vetëm një faktor politik në Luginën e Preshevës!

Kjo listë gëzon mbështetjen e plotë të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës: kjo duhet të jetë pikëfillimi i një ndërmarrje të përbashkët për Luginën!

Forca vëllezër – bashkimi bën fuqinë ?????!

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera