Front TV

Avokati Qerkini: Mbrojtja e përcakton se çka do të tregoj Presidenti Thaçi para medieve

Avokati Qerkini: Mbrojtja e përcakton se çka do të tregoj Presidenti Thaçi para medieve
19:11 | 14 Korrik 2020

Të hënën, presidenti Thaçi u deklarua para medieve para se të niste intervistimi në Hagë, por sot ai zgjodhi të mos flas para mediave.

Avokati i akredituar i Speciales, Arton Qerkini, në një intervistë për Front Online tha se tashmë janë avokatët mbrojtës që e përcaktojnë atë se çka do të tregoj para medieve lidhur me intervistimin e tij dhe komplet procesin.

“Edhe sot pas përfundimit të intervistimit po e presim që presidenti të deklarohet ndoshta me informata më specifike në lidhje me atë se çka ka ndodhur, mirëpo të gjithë duhet të kemi parasysh se tash e tutje marrë parasysh faktin se ndaj presidentit është dorëzuar një aktakuzë duhet të gjithë ta dimë se më presidenti nuk është ai i cili vendosë se çka do t’u ofroj medive dhe sa do t’u ofroj mediave, kjo do të varet shumë prej rrethanave dhe prej strategjisë se mbrojtjes së tij”, ka thënë Qerkini për Front Online.

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera