Lajme

Arrihet marrëveshja për hapjen e korridorit ajror Shqipëri-Kosovë

Arrihet marrëveshja për hapjen e korridorit ajror Shqipëri-Kosovë
13:11 | 17 Qershor 2020

Albcontrol dhe Agjencia e Shërbimeve të Navigimit Ajror e Kosovës, kanë nënshkruar sot një Letër Marrëveshje për koordinimin e trafikut ajror midis Tiranës dhe Prishtinës.

Marrëveshja është lidhur në kuadër të projektit “Mbledhja për Normalizimin e Aviacionit të Ballkanit” (BANM), të udhëhequr nga NATO.

Njoftimi i plotë:

 

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera