Gjuha:
×
Etiketë: korridorit
Lajme17 Qershor 2020
Albcontrol dhe Agjencia e Shërbimeve të Navigimit Ajror e Kosovës, kanë nënshkruar sot një Letër Marrëveshje për koordinimin e trafikut ajror midis Tiranës dhe Prishtinës. Marrëveshja është lidhur në kuadër të projektit “Mbledhja për Normalizimin...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.