Lajme

Apostolova, Barishiq dhe Heldt shënojnë kalimin e presidencës së BE-së nga Kroacia te Gjermania

Apostolova, Barishiq dhe Heldt shënojnë kalimin e presidencës së BE-së nga Kroacia te Gjermania
09:36 | 01 Korrik 2020

Përmes një aktiviteti online në Kosovë do të shënohet kalimi i Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian nga Kroacia tek Gjermania.

Gjatë kësaj ngjarje do të përshkruhen për publikun kosovar arritjet kryesore të Presidencës kroate të BE-së dhe prioritetet kryesore të Presidencës gjermane të BE-së.

Aktiviteti do të zhvillohet në faqen Facebook të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, me pjesëmarrjen e Nataliya Apostolova, shefe e zyrës së BE-së në Kosovë, Danijela Barishiq, ambasadore e Kroacisë në Kosovë; dhe Christian Heldt, ambasador i Gjermanisë.

Në faqen në Facebook “European Union In Kosovo” sot në ora 12:00, mund të ndiqni mesazhet nga ambasadorët Apostolova, Barishiq dhe Held.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera