Lajme

17 pacientë me Coronavirus në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës

17 pacientë me Coronavirus në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës
08:49 | 05 Gusht 2020

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë po trajtohen 59 pacientë me Covid-19.

35 pacientë janë në oksigjeno terapi, 17 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientet e tjerë janë në gjendje më stabile.

Nga personeli i Spitalit 6 mjekë, 15 infermierë dhe 3 punëtorë të shërbimit teknik janë të infektuar me COVID-19.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera