Lajme

1 mijë e 754 raste aktive me Covid-19 në Kosovë

1 mijë e 754 raste aktive me Covid-19 në Kosovë
07:35 | 24 Shtator 2020

Në Kosovë sipas IKSHPK-së janë edhe 1754 raste aktive me Covid 19.Që nga fillimi i pandemisë me këtë virus janë prekur 15.270 persona.Nga fillimi e deri më tani janë shëruar 12.900 persona kurse 616 të tjerë kanë vdekur.

Dje IKSHPK raportoi për 85 të shëruar dhe 62 raste të reja me Covid 19.Rastet e reja janë nga këto komuna:Komuna Prishtinë 17 raste, komuna Prizren 14 raste, komuna Gjilan 8 raste, komuna Pejë 8 raste, komuna Vushtrri 6 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Suharekë 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Fushë Kosovë, Junik dhe Malishevë.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera