Lajme

​Kuvendi Komunal i Klinës unanimisht në përkrahje të Thaçit, Veselit dhe udhëheqësve të UÇK-së

​Kuvendi Komunal i Klinës unanimisht në përkrahje të Thaçit, Veselit dhe udhëheqësve të UÇK-së
16:55 | 26 Qershor 2020

Asamblistët e Kuvendit Komunal të Klinës sot unanimisht kanë votuar një deklaratë të përbashkët në përkrahje të Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe Kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli.

Kuvendi i Komunës së Klinës me deklaratën e tyre mbështet luftën e pastër të UÇK-së, duke qenë të bindur se ajo ishte e drejtë.

Kjo është deklarata e Kuvendit Komunal të Klinës:

Komuna e Klinës

Kuvendi i Komunës së Klinës

Datë 26. 06. 2020

Deklaratë e Kuvendit të Komunës së Klinës

Ne, Kuvendi i Komunës së Klinës, veprimin e datës 25 Qershor 2020 të Zyrës së Prokurorit të Specializuar e shohim si një veprim politik dhe e interpretojmë si të pazakonshëm dhe tejet tendencioz, me një gjuhë tërësisht jozyrtare dhe jo profesionale. Zyra e Prokurorit të Specializuar tregon që është propozuar aktakuzë ndaj Presidentit të Republikës së Kosovës SH.T.Z. Hashim Thaçi dhe Kryetarit të PDK-së, i cili është edhe Deputet i Parlamentit të Republikës, Z. Kadri Veseli, por ligjërisht konsiderojmë që ajo aktakuzë nuk ka asnjë bazë juridike pa u konfirmuar nga Gjyqtari i Procedurës paraprake.

Kuvendi i Komunës së Klinës mbështet luftën e pastër të UÇK-së, duke qenë të bindur se ajo ishte e drejtë. Mbështesim gjithashtu udhëheqësit e saj, Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe gjithë të tjerët që mund të akuzohen në të ardhmen nga kjo Gjykatë.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera