Kronika

Zënkë mes mjekëve dhe një personi për (mos) lirimin e një pacienti në Psikiatri – ndërhyn policia

Zënkë mes mjekëve dhe një personi për (mos) lirimin e një pacienti në Psikiatri – ndërhyn policia
00:46 | 03 Dhjetor 2021

Krahas punës së zakonshme, stafit mjekësor të Klinikës Psikiatrike në QKUK, sonte i ra të merret edhe me diçka tjetër, raporton Front Online

Punjonjësit shëndetësorë siç mëson Front Online u përballën me një person që kishte shkuar aty dhe kishte kërkuar lirimin e një pacienti.

Rastin e lajmëroi në polici një infermiere. Sipas saj, personi në fjalë kishte përdorur edhe fjalë ofenduese ndaj tyre.

Pjesëtarët policorë dolën në vendngjarje dhe e zgjodhën këtë mosmarrëveshje./Front Online

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera