Lajme

Zemaj e Likaj diskutojnë për fillimin e procesit mësimor

Zemaj e Likaj diskutojnë për fillimin e procesit mësimor
13:34 | 11 Shtator 2020

Ministri i Arsimit dhe Shkencës (MASH), Ramë Likaj është takuar sot me ministrin e Shëndetësisë (MSH), Armend Zemaj.

Në këtë takim është diskutuar për përgatitjen për fillimin e vitit të ri shkollor ku thuhet se të gjitha vendimet do të merren në konsultim mes MASH, MSH dhe IKSHPK si dhe institucioneve tjera relevante.

“Prita në takim Ministrin e Arsimit, prof. Dr. Ramë Likaj, që ishte i shoqëruar edhe nga Zëvendësministri, dr. Xhavit Rexhaj, me të cilët diskutuam për përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor. Fillimi i mësimit të organizohen në mënyrën e duhur në këto rrethana të krijuara nga pandemia COVID-19, të gjitha vendimet e nevojshme do të merren në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë, IKShPK-në, Ministrinë e Arsimit dhe institucionet tjera relevante”, shkruan Zemaj.

Zemaj nëpërmjet një postim në profliln e tij ‘facebook’ shkruan se do t’i marrin të gjitha masat dhe se po bëjnë përgatitjet që procesi mësimor të nis sipas planit të paraparë.

“Do të vazhdojmë përpjekjet e përbashkëta dhe koordinimin ndërinstitucional. Ne po ndërmarrim të gjitha masat dhe po bëjmë përgatitjet e duhura që procesi mësimor të nis sipas planit të paraparë, duke respektuar masat mbrojtëse kundër virusit dhe të gjitha protokollet e sigurisë së shëndetit”, ka shkruar Zemaj.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera