Lajme

Zëdhënësi i PDK-së: Ne jemi opozitë, raportimet për përfshirjen e PDK në Qeveri janë spekulime

Zëdhënësi i PDK-së: Ne jemi opozitë, raportimet për përfshirjen e PDK në Qeveri janë spekulime
12:52 | 01 Korrik 2020

Zëdhënësi i Partisë Demokratike të Kosovës, Avni Bytyçi, ka mohuar raportimet e ditëve të fundit për mundësinë e përfshirjes së PDK-së në Qeveri.

Ai ka shkruar në faqen e tij në Facebook se përfoljet e ditëve të fundit që po shpërndahen në media janë vetëm spekulime.

Dekkarata e plotë e zëdhënësit të PDK-së, Avni Bytyçi:

Partia Demokratike e Kosovës, është parti opozitare. Deri më tani, nuk është diskutuar kjo temë e hyrjes në qeveri, në asnjë nivel vendimmarrës të partisë. Çdo gjë që është duke u përfolur deri tani nëpër media, është vetëm në nivel të spekulimeve!

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera