Lajme

Vdiq Etrit Mehmeti, shef i montazhës në KTV

Vdiq Etrit Mehmeti, shef i montazhës në KTV
23:09 | 21 Qershor 2020

Etrit Mehmeti, shef i montazhës në Kohavision, ka vdekur sot si pasojë e një infarkti në zemër.

Ai u lind më 8 gusht të vitit 1982, ishte i martuar dhe kishte dy fëmijë.

Mehmeti ishte bërë pjesë e Grupit KOHA në vitin 2002.

Grupi KOHA u shpreh ngushëllime familjes, miqve dhe kolegëve të tij.

Stresi thotë se Vivien s’ka fuqi pa Getinjon, pajtohet Lugati

Të tjera