[wp-story]

Bota/Rajoni

Ushtria e Azerbajxhanit pëson humbje të mëdha nga armenët

Ushtria e Azerbajxhanit pëson humbje të mëdha nga armenët
22:56 | 27 Shtator 2020

Luftimet vazhdojnë përgjatë vijës së kontaktit midis forcave të armatosura të Armenisë dhe Azerbajxhanit.

Televizioni shtetëror i Armenisë ka lëshuar pamjet e ku shihen humbjet e ushtrisë së Azerbejxhanit si në mjete ushtarake dhe në njerëz.

Kujdes! Pamje të rënda:

Petrol Company në muajin e shenjtë të Ramazanit, dhuron pako ushqimore per familjet nevojtare në qytetin e Vitisë

Të tjera