[wp-story]

Lajme

Ushtarët e FSK-së vizitojnë nënën Ferdonije me rastin e Vitit të Ri

Ushtarët e FSK-së vizitojnë nënën Ferdonije me rastin e Vitit të Ri
23:09 | 31 Dhjetor 2020

Një grup i ushtarëve të FSK-së me rastin e festës së Vitit të Ri kanë vizituar Ferdonije Qerkezin.

Nëna Ferdonije ka falënderuar djemtë dhe vajzat e FSK-së për vizitën në shtëpinë e saj.

“Faleminderit për vizitën FSK”, ka shkruar ajo në Facebook duke ia bashkangjitur edhe fotografinë.

Ferdonije Qerkezi është një nënë nga Gjakova e cila gjatë luftës humbi burrin dhe katër djemtë e saj.

Nga atëherë nënë Ferdonija  vazhdon jetën e vetme, me kujtimet për më të dashurit.

Në vitin 1999 u vranë të gjithë 11 meshkujt që u gjetën në shtëpinë e Famijles Qerkezi.

Mes të vrarëve ishin katër djemtë dhe burri i Ferdonije Qerkezit dhe mysafirë të kësaj familjeje.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera