Lajme

UNDP dhuroi donacion për Policinë e Kosovës

UNDP dhuroi donacion për Policinë e Kosovës
14:32 | 23 Qershor 2020

United Nations Development Programme (UNDP) zyra në Kosovë dhuroi sot donacion për Policinë e Kosovës 1 200 maska dhe 4 500 doreza.

Donacioni u dorëzua në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të policisë dhe të njëjtat do t’iu shërbejnë zyrtarëve policor në funksion të parandalimit dhe mbrojtjes së shëndetit gjatë menaxhimit të situatës me COVID-19.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera