Gjuha:
×
Etiketë: dhuroi
Lajme28 Shtator 2020
Gazetari Baton Haxhiu thotë se ishte Vjosa Osmani ajo që i dha fitoren Vetëvendosjes në zgjedhjet e fundi. Sipas tij, në tërë fushatën zgjedhore diskursi i saj nuk ishte fitues, por në funksion të partisë...
Lajme08 Korrik 2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, si reagim të menjëhershëm ndaj COVID-19, dhe mbështetje të vazhdueshme për institucionet dhe popullin e Kosovës gjatë pandemisë, u dorëzoi donacione me artikuj mbrojtës Ministrisë...
Kronika23 Qershor 2020
United Nations Development Programme (UNDP), zyra në Kosovë, dhuroi sot donacion për Policinë e Kosovës 1 200 maska dhe 4 500 doreza. Donacioni u dorëzua në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të policisë dhe të...
Lajme23 Qershor 2020
United Nations Development Programme (UNDP) zyra në Kosovë dhuroi sot donacion për Policinë e Kosovës 1 200 maska dhe 4 500 doreza. Donacioni u dorëzua në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të policisë dhe të...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.