Gjuha:
×
Etiketë: undp
Lajme23 Korrik 2020
UNDP dorëzon në IKSHPK komplete testimi për COVID 19 të financuara nga qeveritë e Luksemburgut dhe Austrisë Në këtë ngjarje marrin pjesë: z. Armend Zemaj, Ministër i Shëndetësisë; Znj. Valbona Bogujevci, Ndihmëse e Përfaqësueses së...
Lajme08 Korrik 2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, si reagim të menjëhershëm ndaj COVID-19, dhe mbështetje të vazhdueshme për institucionet dhe popullin e Kosovës gjatë pandemisë, u dorëzoi donacione me artikuj mbrojtës Ministrisë...
Lajme06 Korrik 2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) ka ndihmuar Kosovën në luftën kundër pandemisë Covid-19 me ngarkesën e dytë me 20 ventilatorë mobil Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) të cilën e dorëzoi të...
Lajme29 Qershor 2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë do të lansojë sot analizën e pulsit publik “Korrelacioni midis Tregut të Punës në Kosovë dhe Emigrimit”,, ku thuhet se sektori i bujqësisë u dallua...
Kronika23 Qershor 2020
United Nations Development Programme (UNDP), zyra në Kosovë, dhuroi sot donacion për Policinë e Kosovës 1 200 maska dhe 4 500 doreza. Donacioni u dorëzua në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të policisë dhe të...
Lajme23 Qershor 2020
United Nations Development Programme (UNDP) zyra në Kosovë dhuroi sot donacion për Policinë e Kosovës 1 200 maska dhe 4 500 doreza. Donacioni u dorëzua në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të policisë dhe të...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.