[wp-story]

Lajme

Themelimi i OKB-së shënohet me mbjelljen e 100 pemëve dekoruse

Themelimi i OKB-së shënohet me mbjelljen e 100 pemëve dekoruse
12:28 | 24 Tetor 2020

Për nder të 75 vjetorit të themelimit të OKB-së, komuna e Lipjanit bashkë me përfaqësues diplomatik kanë mbjellur 100 pemë dekoruese, rreth lumit “Sitnica”.

Kryetari i kësaj komune, Imri Ahmeti, u shpreh mirënjohës për kontributin dhe bashkëpunimin e OKB-së në Kosovë, derisa ka thënë se më shumë se simbolikë mbjellja e këtyre drunjëve është e domosdoshme për një ambient të shëndetshëm.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera