×
Etiketë: komunës
Lajme15 Qershor 2020
Shoqata e radio taksive, në shenjë pakënaqësie për mos krijimin e kushteve për punë nga ana e Komunës së Prishtinës, për tri ditë rresht do të protestojë para objektit të kësaj të fundit. Vendimi për...
Lajme15 Qershor 2020
Shoqata e radio taksive, në shenjë pakënaqësie për mos krijimin e kushteve për punë nga ana e Komunës së Prishtinës, për tri ditë rresht do të protestojë para objektit të kësaj të fundit. Vendimi për...
Tenderët22 Janar 2020
Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka kthyer në rivlerësim tenderin e komunës së Gjakovës “Rivitalizimi i Eshnores-Çabrat në Gjakovë-Kontratë dy vjeçare”, raporton “Front Online”. Për këtë aktivitet Prokurimi, komuna e Gjakovës kishte rekomanduar për kontratë Operatoret...
Hulumtime19 Shtator 2019
Kontrata për furnizim me inventar mes komunës së Klinës dhe Operatorit Ekonomik (OE) të përzgjedhur për furnizim “Mobelland” ka nxjerr në pah çmime manipulative,  të cilat as për së afërmi nuk korrespondojnë me çmimet e...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.