[wp-story]

Lajme

Radio-taksitë protestojnë para objektit të komunës së Prishtinës

Radio-taksitë protestojnë para objektit të komunës së Prishtinës
08:11 | 15 Qershor 2020

Shoqata e radio taksive, në shenjë pakënaqësie për mos krijimin e kushteve për punë nga ana e Komunës së Prishtinës, për tri ditë rresht do të protestojë para objektit të kësaj të fundit.

Vendimi për protesta është marrë javën e kaluar nga Shoqata e radio taksive.

Protestat mbahen prej datës 15 deri 17 qershor, ku 50 vetura të auto-taksive do të parkohen përreth objektit të komunës pa e penguar komunikacionin, nga ora 11:00 deri në orën 12:00.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera