Lifestyle

Si ndihmon shafrani në humbjen e peshës

Si ndihmon shafrani në humbjen e peshës
15:15 | 26 Qershor 2020

Shafrani ka qenë një nga ushqimet më të njohura në treg për një arsye të rëndësishme.

Erëza ngjyrë portokalli e përdorur tradicionalisht në gatime Indiane ka provuar veten të jetë një mrekulli që rrit shëndetin.

Ekspertët kudo janë duke diskutuar mbi përfitimet e shafranit dhe produkti ka ngjallur interes për ata që përpiqen të humbin peshë.

Këto janë përfitimet për humbje në peshë, nga konsumimi i shafranit:

Bllokon grumbullimin e yndyrës

Të shijosh një pije të pasuruar me shafran  çdo ditë do t’ju ndihmojë të pakësoni yndyrën me 47 përqind në tre muaj, sipas studiuesve të Universitetit Tufts në Massachusetts.

Ul dëshirën për të ngrënë

Shafran ndihmon në uljen e dëshirës për të ngrënë,  dhe ngadalëson metabolizmin.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera