×
Etiketë: Shafrani
Lifestyle26 Qershor 2020
Shafrani ka qenë një nga ushqimet më të njohura në treg për një arsye të rëndësishme. Erëza ngjyrë portokalli e përdorur tradicionalisht në gatime Indiane ka provuar veten të jetë një mrekulli që rrit shëndetin....
Vip14 Qershor 2020
Libri “Shafrani në Kaçanik” i historianit Ylber Hysa është një koleksion esesh mbi vakëfin e vezirit Koxha Sinan Pasha në Kosovë. Edhe pse nuk mungojnë vertikalja historike (gjurmët ilire të lokalitetit) dhe horizontalja gjeografike (qytetet...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.