Lajme

Shpend Ahmeti tregon çka u diskutua në takimin me Edi Ramën

Shpend Ahmeti tregon çka u diskutua në takimin me Edi Ramën
16:27 | 30 Qershor 2020

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka folur rreth takimit me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama dhe ministri e Punëve të Jashtme, Gent Cakaj.

Ahmeti ka shkruar në Facebook se temë kryesore e këtij takimi ishte bashkërendimi i aktiviteteve për t’i tejkaluar sfidat me të cilat po përballen të dyja vendet.

“Sot, bashkë me nënkryetarin Muhedin Nushi pritëm në takim Kryeministrin e Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama si dhe Minitrin e Punëve të Jashtme z. Gent Caka. Temë kryesore brenda këtij takimi të përzemërt ishte bashkëpunimi dhe bashkërendimi i hapave dhe aktiviteteve për t’i tejkaluar sa me lehtë sfidat me cilat po përballen Kosova dhe Shqipëria”, ka shkruar Ahmeti.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera