Lajme

Reagon Zemaj ndaj atyre që sulmuan policët

Reagon Zemaj ndaj atyre që sulmuan policët
12:38 | 16 Gusht 2020

Ministri, Armend Zemaj ka folur në lidhje me sulmet që i janë bërë zyrtarëve policorë.

Ai thotë që pengimi i tyre në detyrë dhe sulmet ndaj tyre janë akte të pa pranushme dhe si të tilla duhet ndëshkuar.

“Një prej institucioneve që ka bartur një barrë të madhe në menaxhimin e pandemisë Covid 19 dhe zbatimin e masave, krahas profesionistëve shëndetësor, është edhe Policia e Kosovës. Pengimi i tyre në detyrë dhe sulmet ndaj tyre janë akte të pa pranushme dhe si të tilla duhet ndëshkuar. Prandaj, t’i mbështesim policët tonë në punën e tyre të përkushtuar për rend e siguri, por edhe për ruatjen e shëndetit publik të qytetarëve.
Bashkë jemi më të fortë!”

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera