Lajme

Qeveria me Trup ndërministror për zhvillimin e projekteve madhore rrugore

Qeveria me Trup ndërministror për zhvillimin e projekteve madhore rrugore
11:18 | 06 Gusht 2020

Qeveria e Republikës së Kosovës, në mbledhjen e sotme elektronike, ka miratuar edhe Vendimin për krijimin e Trupit drejtues ndërministror për zhvillimin e projekteve madhore rrugore.

Ky trup drejtues do të përbëhet nga ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi që do të jetë edhe kryesues.

Ndërsa, ministrja e Financave, Hykmete Bajramit, i Ekonomisë, Blerim Kuçi dhe ai i Pushtetit Lokal, Goran Rakiq do të jenë anëtarë të kësaj trupe.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera