Lajme

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500
10:32 | 23 Dhjetor 2021

Gjatë gjithë vitit 2021, Prince Caffe gjithmonë ka qëndruar afër konsumatorëve të saj si për nga kualiteti i pa diskutueshëm i produkteve, shijeve të reja, por edhe shumë shpërblimeve të ofruara për ta.

Prince Caffe çdo muaj ka dhuruar nga një Fiat 500 së bashku edhe me shumë shpërblime të tjera, duke ju dhënë mundësinë të gjithë konsumatorëve të saj vetëm duke e shijuar kafenë të kenë shansen të fitojnë shumë shpërblime.

Dhe sot, vitin po e përmbyllin edhe me dhurimin e një Fiat 500, për konsumatorën Fitore Boletinaj, e cila me blerjen e produkteve të Prince Caffe ka qëlluar të jetë fituese e këtij shpërbimi të madh.

Edhe pse drejt përfundimit të vitit, Prince Caffe premton që edhe viti tjetër do të jetë i mbushur me shumë dhurata dhe befasi për konsumatorët më besnikë.

Urime festat e fund vitit nga shtëpia e madhe e Prince Caffe.

 

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera