Bota/Rajoni

Qeveria e Kosovës ndan 70 mijë euro për libra për nxënësit e Luginës së Preshevës

Qeveria e Kosovës ndan 70 mijë euro për libra për nxënësit e Luginës së Preshevës
09:11 | 21 Shtator 2020

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka ndarë 70 mijë euro për blerjen e librave në gjuhën shqipe për nxënësit e Luginës së Preshevës, raporton Front Online.

Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës bëri të ditur se kanë komunikuar edhe me zyrtarë të Ministrisë së Arsimit të Shqipërisë dhe shuma totale për blerjen e librave për nxënësit e Luginës është 140 mijë euro dhe këtë shumë janë pajtuar ta ndajnë në mënyrë të barabartë.

“Këto mjete planifikohen të ndahen nga rezervat shtetërore për mbulimin e kostos për librat e gjuhës shqipe për nxënësit e Luginës së Preshevës”, tha zëvendësministri Krasniqi.

Getinjo kërkon të largohet nga shtëpia e Big Brother VIP Kosova

Të tjera