Kronika

Prishtinë: Shkon në bankë dhe deponon 100 euro falsë

Prishtinë: Shkon në bankë dhe deponon 100 euro falsë
10:38 | 23 Qershor 2020

Punëtori i një banke në rrugën “Rober Doll”, në Prishtinë ka raportuar se dje gjatë ditës një person teksa ka deponuar një shumë të hollash ka rezultat se një kartëmonedhë prej 100 euro ishte false.

Policia në raportin e saj 24 orësh bën të ditur se monedha është konfiskuar nga forenzika.

“Frika ime është përballja me publikun”, thotë banori/banorja i/e 12-të i/e BBVK

Të tjera