[wp-story]

Lajme

Përgjysmë më pak udhëtarë në Aeroportin “Adem Jashari” gjatë muajit shkurt

Përgjysmë më pak udhëtarë në Aeroportin “Adem Jashari” gjatë muajit shkurt
23:20 | 07 Mars 2021

Përgjysmë më pak udhëtarë në Aeroportin e Prishtinës në shkurt.

Këtë vit në muajt janar dhe shkurt pati më pak udhëtarë se sa në vitin e kaluar, në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Kështu thuhet në një përgjigje për Indeksonline nga Aeroporti i Prishtinës.

Brenda kësaj periudhe kohore, në muajin janar të këtij viti kishte 134,091 udhëtarë, ndërsa në vitin e kaluar kishte 183,130. Pra 26% më pak këtë vit.

Edhe pse në muajin shkurt ishin zgjedhjet parlamentare në Kosovë dhe kishte mërgimtarë të shumtë që erdhën për të votuar, shifrat tregojnë që numri i udhëtarëve është gati 50% më i vogël.

Në muajin shkurt të këtij viti pati 96,318 udhëtarë, apo 42% më pak se në vitin e kaluar që kishte 167,035 udhëtarë.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera