[wp-story]

Kronika

Për 24 orë u shënuan 40 aksidente e u shqiptuan 1 mijë e 184 gjoba

Për 24 orë u shënuan 40 aksidente e u shqiptuan 1 mijë e 184 gjoba
08:55 | 18 Qershor 2020

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se për 24 orët e fundit janë shqiptuar 1 mijë e 184 gjoba trafiku, ndërsa janë shënuar 40 aksidente.

Prej tyre 22 kanë qenë aksidente trafiku me të lënduar, ndërsa me dëme material, kanë ndodhur 18 aksidente.

Ndryshe Policia e Kosovës bën të ditur se ka arrestuar 19 persona gjatë ditës së djeshme.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera