Lajme

Pas bastisjes së zyrave, veteranët thonë se po përcillen nga një person

Pas bastisjes së zyrave, veteranët thonë se po përcillen nga një person
14:34 | 16 Shtator 2020

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së përmes një reagimi kanë bërë të ditur se janë duke u përcjellë e vëzhguar nga një individ i panjohur.

Veteranët kanë kërkuar që të mos përcillen duke shtuar se asnjëherë nuk janë fshehur e nuk do të fshihen.

“Për luftën e pastër që ka zhvilluar Ushtria Çlirimtare e Kosovës tashmë dihet. Ne asnjëherë nuk jemi fshehur, dhe as tash nuk do të fshihemi, janë të tjerë ata që duhet të fshihen sepse një ditë do t’i mallkoj historia. Ne kemi dalur faqebardh në luftë, jemi faqebardhë në paqe, e ato çfarë duhet i kemi deklaruar. Ne,do të qëndrojmë të pa lëkundur në kauzën tonë për të zbardhur të vërtetën për luftën e UÇK-së. Prandaj mos na percjellni”, shkruhet në reagim.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera