Bota/Rajoni

Në Shkup 1.931 raste aktive me coronavirus

Në Shkup 1.931 raste aktive me coronavirus
15:34 | 27 Qershor 2020

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se numri i të infektuarve në vend është 3.393 dhe më shumë se gjysma prej tyre, apo 1.931 janë në Shkup.

Më së shumti raste aktive ka në Komunën e Çairit ku janë regjistruar 421 raste. Pas Çairit vinë Gazi Baba me 151 raste, Aerodromi me 147 raste aktive.

Sipas të dhënave të MSH-së, Butelli ka 137 raste, Komuna Qendër 127, Karposhti 128, Saraj 139, Kisella Voda 109, Gjorçe Petrov 86, Studeniçan 95, Shuto Orizare 73, Haraçinë 54, Ilindeni 30, Petroveci 18, Çuçer Sandeva 16 dhe Sopishte 12.

Artani paralajmëron Xhulin: Ruaju!

Të tjera