×
 • Lajme
 • Lajme

  Punimet në rrjet, KEDS njofton për vendet që s’do të kenë rrymë

  FrontOnline
  15 Maj 2023

  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

  Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet disa zona do të mbesin pa rrymë.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  16.05.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

  NS 10/0.4 [kV] Stanofc Cakaj  (kodi:15019008096) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Stanofc (nje pjesë).

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri – punime në instalimin e daljes 0.4 [kV] për shkarkim të daljes së mbingarkuar përmirësimi i tensionit.

   

  17.05.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prizren

  1.

  Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Gërnçari (kodi: 31000009) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Rrugët: 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 284 Sherif Agë Turtulla (një pjesë), 287 Ramadan Çejku (një pjesë), 288 Epirotët (një pjesë) dhe fshati Gërnçar.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

  Mitrovicë

  1.

  Nga NS 110/10 [kV] Mitrovica  do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Fidanishtja (kodi: 70000003) nga ora 09:30 deri në ora 14:00

  Vendet: Rrugët: Afrim Hajrizi (një pjesë), Artim Jashari, Ali Pashë Gucia (një pjesë), Aziz Zhilivoda (një pjesë), Bashkimi Kombëtar (një pjesë), Badri Hasani (një pjesë), Behram Mehmeti (një pjesë), Beteja e Kosharës (një pjesë), Dan Doroci, Harun Beka (një pjesë), Ilirida, Ismail Loshi (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Mbretëresha Teuta, Magjistralja e Adriatikut (një pjesë), Mujë Krasniqi, Musa Hoti (një pjesë), Çamëria (një pjesë), Muharrem Kurti (një pjesë), Mehmet Isai (një pjesë), Meliha Rama (një pjesë), Ramadan Zeqiri (një pjesë), Ramadan Peci, Hilmi Kajtazi, Safet Rexhepi (një pjesë), Olise Paskali (një pjesë), Riza Selaci (një pjesë), Ukshin Kovaqica, Mursel Rama dhe Xhevdet Ahmeti (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja kokave degëzimit të  TS- Fidanishte e re, punimi rregullimi zbarës, aftësimi kthinave 10 kV, TS Fidanishte kontrollimi i TS për vaj.

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Batllava do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Orllani (kodi: 14015002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

  Gjilan

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Lladovë do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Zhegra (kodi: 61066006prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: fshatrat: Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, ndërrimi i shtyllave te drurit te kalbura mbi fshatin Shurdhan, degëzimi për Stanqiq.

  Pejë

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Ramiz Sadiku  (kodi: 50000011prej orës 11:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Lagjja Fidanishte.

  Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, testimi i ndërprerësit.

  2.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Arbreshi (kodi: 50000006prej orës 12:00 deri në ora 13:00

  Vendet: rrugët: Agim Binak Qelaj, Arbëreshë (një pjesë), Beteja e Qafë Broqit, Fidanishtja (një pjesë), Konferenca e Bujanit dhe Vitomirica.

  Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, testimi i ndërprerësit.

  3.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Instituti 3 (kodi: 50000002prej orës 13:00 deri në ora 14:00

  Vendet: rrugët: Adem Jashari, Adem Thaqi, Atë Shtjefën Gjeqovi, Dedë Gjon Luli (një pjesë), e Batonëve, Fidanishte (një pjesë), Gjin Bua Shpata (një pjesë), Iliaz Pashë Dibra, Islam Tabaku (një pjesë), Mbretëresha Teutë (një pjesë), Papa Klementi XI (një pjesë), Sali Rama (një pjesë), Skender Gega (një pjesë), Terolit, Ymer Basha (një pjesë),

  Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, testimi i ndërprerësit.

  4.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Qyteti I (kodi: 50000003prej orës 14:00 deri në ora 15:00

  Vendet: rrugët: 7 Shtatori (një pjesë), Afrim Gjuraj (një pjesë), Agim Binak Qelaj (një pjesë), Bujar Shala (një pjesë), e Preshevës, Ekrem Berisha (një pjesë), Gani Kelmendi, Konferenca e Bujanit, Kurt Abazi (një pjesë), Mbretëresha Teutë, Mehmet Bajraktari (një pjesë), Muharrem Berisha (një pjesë), Muharrem Morina (një pjesë), Mustafë Abazi, Naum Veqilharxhi, Nexhmedin Elshani, Përparim Krasniqi (një pjesë), Ploja e Firzës, Rexhë Rexhaj, Rexhep Sokoli, Selmon Morina (një pjesë), Tahir Berisha (një pjesë), Tasim dhe Hajrush Elezaj, Vëllezërit Rexhaj (një pjesë), Via Egnatia, Vrana Konti (një pjesë), Xhevdet Hoti dhe Zhul Veseli.

  Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, testimi i ndërprerësit.

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ponosheci  (kodi: 80080006prej orës 10:00 deri në ora 12:00

  Vendet: fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i releut mbrojtës.

  2.

  Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Dobroshi  (kodi: 80080007prej orës 12:00 deri në ora 14:00

  Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll. Rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i releut mbrojtës.

  17.05.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

  Nga Dalja 10[kV] Malisheva

  Pa tension mbesin këta NS 10/0.4 [kV]:

  NS 10/0.4 [kV] Te tregu ( kodi: 82082004001) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

  NS 10/0.4 [kV] Dardania (përball KEK-ut) ( kodi: 82082004027) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Pavarësia, Rilindja Kombëtare.

  Arsyeja:  Projekte investive, lidhja e kabllove të reja në ormanin e tensionit të ulët.

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J22 Preoci (Kodi: 10000001) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

  Vendet: Një pjesë e magjistrales Prishtinë-Ferizaj, Preoci 1, Preoci 2, Kozmetik Parfumeri Golding-re, HIB Petrolli, Objekt afarist te HIB-i, Bujar Nuka, Arena auto, Autodardania -Valdet Gjonbalaj, Rexhep Beqiri, Veton Topanica “AS PLAST, Marigona Residence dhe një pjesë e Preocit.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

  Pa tension mbesin këta NS 10/0.4 [kV] nga ora 09:00 deri 17:00

  NS 10/0.4[kV] Preoci 1           (Kodi:  10000001001)

  NS 10/0.4[kV] Preoci 2           (Kodi:  10000001002)

  NS 10/0.4[kV] Kozmetik Parfumeri Golding-re        (Kodi:  10000001009)

  NS 10/0.4[kV] HIB Petrolli    (Kodi:  10000001015)

  NS 10/0.4[kV] Objkt afarist te HIBI (Kodi:  10000001021)

  NS 10/0.4[kV] Bujar Nuka     (Kodi:  10000001025)

  NS 10/0.4[kV] Arena auto      (Kodi:  10000001027)

  NS 10/0.4[kV] Autodardania -Valdet Gjonbalaj       (Kodi:  10000001132)

  NS 10/0.4[kV] Rexhep Beqiri (Kodi:  10000001140)

  NS 10/0.4[kV] Veton Topanica “AS PLAST” shpk   (Kodi:  10000001157)

  Vendet: Preoci 1,Preoci 2, Kozmetik Parfumeri Golding-re, HIB Petrolli, Objekt afarist te HIBI, Bujar Nuka, Arena auto, Autodardania -Valdet Gjonbalaj, Rexhep Beqiri, Veton Topanica “AS PLAST.

  Arsyeja:  Projekte investive, punime në kuadër të projektit investiv.

  17.05.2023

  Punime nga pala e tretë

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] J17 Ndriçimi publik (kodi: 19000031) nga ora 10:00  10:10 dhe nga ora 13:50-14:00

  Vendet: Një pjesë e rr. Behar Begolli,një pjesë e rr. Richard Holbrucke,Hotel United Prishtina, Bau Academy, Motel Fontana, Lagjja e Spitalit 6, Hamdi Pllashniku “F&A Inxhiniering” Shpk., Prime group construction SHPK teki Bujupi, Koral Invest, Bajram Krasniqi Hotel dhe International Prishtina.

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe  manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

  NS 10/0.4 [kV] të cilët do të ndërprehen nga ora 10:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4[kV] Lagjja e Spitalit 6       (Kodi: 19000031054)

  NS 10/0.4[kV] Hamdi Pllashniku “F&A INXHINIERING” shpk    (Kodi: 19000031244)

  NS 10/0.4[kV] prime group construktion SH.P.K  Teki Bujupi        (Kodi:  19000031254)

  NS 10/0.4[kV] (Kodi:  19000031256)

  NS 10/0.4[kV] (Kodi:  19000031261)

  NS 10/0.4[kV] (Kodi:  19000031263)

  NS 10/0.4[kV] Koral Invest   (Kodi:  19000031275)

  NS 10/0.4[kV] Lagjja e Spitalit 6       (Kodi:  19000031285)

  NS 10/0.4[kV] Lagjja e Spitalit 6       (Kodi:  19000031299)

  NS 10/0.4[kV] Lagjja e Spitalit 6       (Kodi:  19000031300)

  NS 10/0.4[kV] Bajram Krasniqi Hotel, International Prishtina 400kVA (Kodi:  19000031151).

  Vendet: Lagjja e Spitalit 6, Hamdi Pllashniku “F&A Inxhiniering” Shpk., Prime group construction SHPK teki Bujupi, Koral Invest, Bajram Krasniqi dhe Hotel International Prishtina.

  Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  Si t’i përdorni radiatorët e ngrohjes që të kurseni deri në 25% të faturës së rrymës
  Nga Rubrika
  Lajme02 Tetor 2023
  Rreshteri Afrim Bunjaku, i cili ishte pjesëtar i Policisë së Kosovës nga viti 2001, u vra mëngjesin e 24 shtatorit pas përplasjes...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Igli Hasani ka deklaruar në seancën e Parlamentit shqiptar se sulmi i grupeve terroriste serbe në veri...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ministri federal gjerman i Bujqësisë, Cem Özdemir në prag të vizitës së tij në Kosovë ka deklaruar se Kosova sërish është nën...
  Të tjera
  Lajme02 Tetor 2023
  Të dielën dyshohet se është kryer vjedhje në banesën e ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, lidhur me rastin policia...
  Lajme02 Tetor 2023
  Nënkryetari i LDK-së, Anton Quni theksoi se në fillim numri i armatimit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës numërohej në gishta, por siç...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ish-prokurori, Sylë Hoxha, ka thënë në Pressing të T7, se pasi janë hapur hetimet për Milan Radojçiqin, ka pranuar informacione më vonë...
  Lajme02 Tetor 2023
  Lisa McClain, anëtare e Komitetit për Arsimin dhe Punën në Dhomën e Përfaqësuesve në Michigan të ShBA-së, ka thënë se Kosova që...
  Bota/Rajoni02 Tetor 2023
  Forcat ukrainase kanë arritur që me dronët kamikaz, të godasin rëndë veturat dhe pozicionet mbrojtëse të ushtrisë ruse në afërsi të Soledarit....
  Lajme02 Tetor 2023
  Drejtoresha e Klinikës Plastike ,Violeta Zatriqi, ka njoftuar të gjitha gratë të cilat janë operuar nga kanceri i gjirit mund të rikonstruktojnë...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.