Lajme

MPJD-ja fton AKI-në për vlerësimin e sigurisë fizike të informacioneve në ministri

MPJD-ja fton AKI-në për vlerësimin e sigurisë fizike të informacioneve në ministri
13:30 | 20 Qershor 2020

Ministria për Punë të Jashtme dhe Diasporë (MPJD) ka ftuar Agjencinë Kosovare për Inteligjencë (AKI) që të vlerësojë sigurinë fizike të informacioneve dhe të mbështes masat për rritjen e nivelit të sigurisë së informacioneve në MPJD.

Në një njoftim për media thuhet se, “pas marrjes së mandatit nga Ministrja Meliza Haradinaj-Stublla, janë vënë re shumë parregullsi sa i përket plotënisë dhe sigurisë së informacioneve të trashëguara nga qeveria e kaluar të cilat cenojnë funksionalitetin e MPJD”.

“Për këtë arsye, dhe në bashkëpunim me AKI, MPJD do të merr të gjitha masat e nevojshme administrative dhe ligjore për të garantuar nivelin më të lartë të sigurisë së informacioneve në MPJD”, thuhet në njoftim.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera